Новини

Нетверезий водій пересів на пасажирське сидіння аби уникнути покарання

Водій з ознаками алкогольного сп’яніння, намагаючись уникнути відповідальності, пересів на пасажирське сидіння, а потім спробував утекти.

Повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Сьогодні близько другої ночі на вулиці Любецькій екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль BMW.

Коли поліцейські підходили до транспортного засобу, помітили, як водій пересідає на заднє пасажирське сидіння.

Зрозумівши, що його маніпуляції з пересіданням помітили, громадянин став вмовляти інспекторів вимкнути нагрудну відеокамеру.

На пропозицію пройти огляд на встановлення або спростування факту сп’яніння у встановленому законом порядку чоловік продовжував просити вимкнути камеру і поговорити без запису.

Особу водія встановили швидко. Виявилося, що 27-річний чернігівець вже потрапляв до поля зору патрульних поліцейських за керування авто у нетверезому стані і рішенням суду позбавлений права керування, а водійське посвідчення у нього вилучене.

Напевно, зрозумівши, що домовитися з охоронцями порядку не вийде, молода людина кинулася навтьоки, але за кілька десятків метрів її зупинили та затримали.

Результат медичного огляду – 0,88 проміле алкоголю. На водія склали низку адміністративних матеріалів: як за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, так і за кермування без водійського посвідчення.