Новини

Назвали високооплачувані вакансії на Чернігівщині: кому готові платити більше?

Добре заробляти, працюючи легально, можна й на Чернігівщині, стверджують у службі зайнятості. Там радять шукачам роботи не поспішати на заробітки до столиці чи за кордон, а ознайомитися з наявними вакансіями місцевого ринку праці, адже серед них є й високооплачувані.

«Станом на 29 січня в базі даних обласної служби зайнятості актуальними є близько тисячі вільних робочих місць. З них майже у 85% розмір заробітної плати вище мінімального, – сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка. – Найвища оплата праці у вакансіях головного бухгалтера, агронома, геодезиста. Претендентам на ці робочі місця пропонується зарплата 20 тисяч гривень».

Серед високооплачуваних вакансій є: начальник відділу – 17 тис. грн., головний конструктор – 16,2 тис. грн, водій – 15 тис. грн., слюсар з ремонту рухомого складу – 14,5 тис. грн., юрисконсульт та сімейний лікар, – 13 тис. грн., інженер та спеціаліст державної служби – 12,7 тис. грн.

По 12 тис. грн. роботодавці готові платити слюсарям із складання металевих конструкцій, рамникам, електрозварникам ручного зварювання, трактористам, представникам торговельним, інженерам.

Отже, в наш час кваліфіковані робітники можуть заробляти не менше, ніж офісні. Загалом найбільш високооплачуваними в нашій області є службовці та керівники, робітники з обслуговування устаткування і кваліфіковані працівники з інструментом. Менше за інших заробляють робітники сільського та лісового господарств, сфер торгівлі та послуг, представники найпростіших професій.


<a href=”https://ua.jooble.org/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D0%B2 ” target=”blank”>Нагадаємо, що пошук роботи можна здійснити за допомогою сайту агрегатора Jooble.</a>