Новини

Назавжди в строю: на Чернігівщині попрощалися із загиблим поліцейським Богданом Бондарчуком

Сьогодні у Чернігові провели в останню путь поліцейського з Управління «Корпусу оперативно-раптової дії». Богдан Бондарчук героїчно загинув під час оборони Бахмута на Донеччині. У полеглого Героя залишилися мати, дружина, син та дві маленькі донечки.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Читайте також: З мінометів та безпілотника: росіяни вчергове атакували прикордонні громади на Чернігівщині

Богдан Бондарчук розпочав  службу в органах внутрішніх справ у 2002 році. З 2015 року – в лавах спецпідрозділу поліції Чернігівщини, а з 2018 року – у КОРДі.

Під час авіаційних та ракетних обстрілів Чернігова Богдан Бондарчук разом з іншими спецпризначенцями та військовими забезпечував прикриття роботи рятувальних служб з відновлення критичної інфраструктури міста. В березні 2022 року під ворожими артилерійськими та мінометними обстрілами допомагав мирним чернігівцям та евакуював з міста жінок, дітей та поранених.

– Богдан був одним із кращих у підрозділі і до кінця залишився вірним Присязі. Він завжди міг підставити дружнє і надійне плече допомоги. Ми знали: якщо на завдання виїжджає Богдан – воно буде виконано на 100%. Наш святий обов’язок – помститися ворогу за смерть нашого побратима Богдана. І ми це неодмінно зробимо, – сказав колега загиблого КОРДівця.

Поховали героя у рідному селі Хмільниця Чернігівського району.