Новини

Напередодні матчу з донецьким «Олімпіком»

Напередодні матчу з донецьким «Олімпіком» гравець Владислав Огіря, який протягом п’яти років грав у цьому клубі, а наразі є капітаном «Десни» – відповів на головні запитання перед грою.

Повідомляє ФК “Десна”.

” – Що не вдалося у матчі з «Дніпром-1»? Чи можна було перемогти у цій зустрічі?

– Пропустили швидкий, можна сказати, «непотрібний» гол. Перші хвилини нам останнім часом не вдаються. Треба бути максимально зібраними, а ми починаємо трохи розбалансовано… Потім «Дніпро-1» грамотно «сів» у позиційний захист та користувався нашими помилками. В нас були шанси, але після другого голу гра стала ще більш в’язкою – дуже складний матч для нас був…

– Який зараз настрій, який функціональний стан команди?

– Функціонально, думаю, підготуємося – наразі тижневий цикл, є час розібрати гру. Настрій… Цю гру потрібно якомога швидше забути та готуватися до «Олімпіка». Тож настрій бойовий. Плануємо набирати очки та грати лише на перемогу.

– «Олімпіку» Ви віддали п’ять років своєї кар’єри. Наскільки для Вас буде принциповим це протистояння та наскільки реально буде здобути перемогу?

– «Олімпік» не принциповий опонент, це моя родина – клуб, який дав мені путівку у великий футбол. Я йому вдячний. Тож в мене ніколи не було якоїсь мети щось довести. Спортивна злість є, але ця гра для мене не принципова. До того ж, багато гравців змінилося з того часу коли я був у клубі… Це вже нова команда.Що ж до шансів – гратимемо на перемогу, а там подивимося. Все вирішиться на футбольному полі. “