Новини

Напав з ножем на перехожого: у Чернігові поліція затримала вуличного розбійника

Оперативники відділу кримінальної поліції Чернігівського райуправління поліції спільно з колегами Управління карного розшуку та відділу кримінального аналізу поліції Чернігівщини встановили та затримали зловмисника, який вчинив розбійний напад на містянина. Фігуранту оголошено про підозру.

Про це повідомляє Поліція Чернігівського району.

Читайте також: За вихідні в Чернігові сталися дві п’яні ДТП: люди не постраждали

До поліції звернувся 42-річний чернігівець з повідомленням про вчинений розбійний напад на нього. За словами заявника, на одній з вулиць Чернігова до нього підбіг незнайомець та під загрозою застосування ножа намагався відібрати особисті речі. Зустрівши опір, нападник завдав потерпілому кілька порізів ножем, після чого втік.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

В результаті чітко проведених оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили особу, причетну до розбою — 20-річного мешканця одного з сіл Чернігівського району.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У зловмисника поліцейські вилучили одяг зі слідами речовини бурого кольору та ймовірне знаряддя злочину. Речові докази направлено на експертизу.