Новини

На відремонтованих об’їздних дорогах Чернігова встановлюють відбійники та світлофори

Поточний середній ремонт ділянок дороги по вул. Шевченка, Малиновського, 1-го Травня (на перетині з Кільцевою) та Кільцевій (район ЗАЗу) закінчено.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

На сьогоднішній день уздовж відремонтованих ділянок доріг, у тому числі по периметру двох кіл, сформованих на перетині вул. Шевченка та Малиновського, а також на перетині вул. 1-го Травня та Кільцевої, тривають роботи з встановлення відбійників – барельєфних металевих огорож, які призначені для запобігання випадкового заїзду транспортних засобів на тротуари.

Уздовж відремонтованої кільцевої ділянки дороги у районі ЗАЗу встановлюють нові світлофори. Після проведення цих робіт по обидва боки дороги будуть формувати тротуари.

На вул. Малиновського, уздовж якої тротуари вже сформовані, наразі замінюють старі опори освітлення на нові. Також розпочаті ремонтні роботи на дорозі по вул. Олександрівській.

Нагадаємо, ремонт ділянок доріг по цих вулицях здійснюється з метою розвантажити місто від транзитного транспорту.  Після завершення ремонту по вул. Олександрівський, транспорт буде рухатись по відремонтованим об’їздним дорогам Чернігова.