Новини

Навесні українців чекають довгі вікенди

Календарна весна вже на порозі. Цьогоріч вона принесе українцям чотири довгих вихідних.  

Перший місяць весни подарує нам один додатковий вихідний день. 8 березня святкуємо Міжнародний жіночий день.  Цього року він припадає на неділю, тому додатковий вихідний у нас буде в понеділок, 9 березня. Відпочиватимемо три дні поспіль – з суботи по понеділок. Якщо погода не підведе, буде час насолодитися першими сонячними променями.  Тож, плануймо святковий вікенд.

У квітні Україна буде святкувати велике церковне свято – Великдень. У цьому році світле свято випадає на 19 квітня і наступний день – понеділок, 20 квітня, також буде вихідним. Таким чином, у квітні українці отримають ще один довгий вікенд на три дні – 18, 19 і 20 квітня.

У травні ми отримаємо відразу два приємних бонуси у вигляді додаткових вихідних і тривалих вікендів. 1 травня в Україні відзначається День праці та цей день випадає на п’ятницю. Відповідно, буде три вихідних дні – 1, 2 і 3 травня.

Другий довгий вікенд буде до Дня перемоги 9 травня. У цьому році 9 травня випадає на суботу, відповідно понеділок, 11 травня, буде вихідним днем. Українці зможуть відпочити три дні поспіль – 9, 10 і 11 травня.