Новини

На Прилучинні сталася смертельна ДТП: загинуло троє людей

3 травня близько 21-ї години до поліції надійшло повідомлення, що біля села Петрівське Сухополов’янської громади зіткнулись три автомобілі. Внаслідок ДТП загинули троє людей. 

Про це повідомляє поліція області.

На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції, слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції та спеціаліст-автотехнік НДЕКЦ.

Читайте також: Російські окупанти вбили 546 українських дітей

За попередньою інформацією поліції, водій автомобіля «Ауді», здійснюючи обгін легковика «Фольксваген», виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажівкою з напівпричепом.

У результаті автопригоди всі троє чоловіків, які перебували в автомобілі «Ауді», загинули. Водії та пасажири інших автомобілів не постраждали.

Транспортні засоби поліцейські вилучили до відділу поліції.

Слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб).

Поліцейські з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. У рамках провадження призначено низку експертиз. Тривають слідчі дії.