Новини

На Київській трасі Опель зіткнувся з маршруткою: постраждало 9 людей

Аварія сталася 28 червня о 16 годині на 91-му кілометрі дороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля зупинки с.Лемеші.

Про це повідомила Новому Чернігову речниця ГУ Нацполіції в Чернігівській області Юлія Ковтун.

Як з’ясувалося, водій автомобіля «Опель Вектра» 1995 року народження, рухаючись у бік Чернігова, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з маршрутним таксі «Борзна-Київ». У мікроавтобусі в момент аварії знаходилося 19 пасажирів.

Читайте також: На Чернігівщині у ставку потонув 36-річний чоловік

У результаті ДТП постраждало 9 людей, в тому числі 2 водіїв. Вони були доставлені до КНП «Козелецька центральна районна лікарня», де водій маршрутки та одна пасажирка були госпіталізовані, а решта пасажирів після надання медичної допомоги були направлені на амбулаторне лікування. Водій Опеля знаходиться в реанімації Козелецької ЦРЛ.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група поліції, медики та рятувальники. Вилучено відеореєстратор.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Її санкція передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.