Новини

На Чернігівщині за добу сталося дві смертельні ДТП, загинуло двоє людей

Минулої доби на Чернігівщині сталося дві смертельні ДТП, загинуло двоє людей.

На 147 км  автодороги «Київ – Суми – Юнакіївка» близько 19:30 1  лютого сталася дорожньо-транспортна пригода, зіткнулися легковик та фура. Внаслідок ДТП загинула людина.

За попередньою інформацією поліції, водійка автомобіля марки “Chevrolet Lacetti” під час виїзду з ґрунтової дороги на головну не надала переваги у русі вантажному автомобілю  марки “МАN”, що призвело до зіткнення двох автомобілів. 

Читайте також: Спецпризначенці ГУР знищили ракетний катер ворога «Івановєц»

Внаслідок пригоди 42-річна водійка автомобіля “Chevrolet Lacetti» від отриманих травм загинула на  місці події.

Слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Ще одна трагічна аварія сталася близько 22 години на 122 км автодороги Н-27 «Чернігів – Грем’яч» біля с. Хлоп’яники Корюківського району.

Водій автомобіля марки “ВАЗ – 2108” під час  маневру обгону транспортного засобу виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив наїзд на лежачого на асфальтному покритті місцевого мешканця з ознаками переохолодження та алкогольного сп’яніння.

Внаслідок ДТП 53-річного потерпілого було доставлено до Сосницької лікарні, де від отриманих травм він помер.