Новини

На Чернігівщині врятували чоловіка, який провалився під кригу

16 лютого о 22:31 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про те, що у районному центрі Городня на відстані понад 10 м від берега провалився під тонку кригу річки Чибриж 42-річний місцевий житель. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

 Чоловік намагався скоротити шлях через водойму й опинився у льодяній воді та почав кликати на допомогу. Його почули перехожі й намагалися допомогти, однак ситуацію ускладнювали крихкий лід і темна пора доби, тож люди викликали рятувальників.

Оперативно на місце події прибуло відділення 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Городня У ДСНС України у Чернігівській області. Поповзом по льоду надзвичайники дісталися до чоловіка, який щосили тримався за кригу та за допомогою рятувального круга й рятувальної мотузки транспортували його до берега. З діагнозом “переохолодження” постраждалого каретою швидкої медичної допомоги було госпіталізовано до реанімаційного відділення Городнянської центральної районної лікарні.