Новини

На Чернігівщині в осередку спалаху COVID-19 ввели особливий режим

Поліція Чернігівської області разом з рятувальниками, медиками та органами місцевого самоврядування забезпечує режим карантину в селі Комарівка Борзнянського району. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Відповідне рішення було ухвалене сьогодні на засіданні Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації.

Село Комарівка визнане осередком спалаху COVID-19, тому там введено особливий режим пропуску громадян, які залишають територію карантину або в’їжджають у неї.

Особи, які контактували з хворим на коронавірус чоловіком, мають залишатися на самоізоляції. Якщо ви маєте ознаки захворювання COVID-19, негайно повідомляйте про це медиків у телефонному режимі. Інші громадяни мають утриматися від в’їзду-виїзду з території карантину.

Поліція Чернігівщини забезпечує на території Комарівки  карантинні заходи та публічний порядок. Нагадуємо, що відповідно до статті 44-3 КУпАП порушення правил щодо карантину людей тягне за собою штраф до 170 тисяч гривень.