Новини

На Чернігівщині пройдуть міжрегіональні контрдиверсійні навчання

                  Координаційні групи Антитерористичного центру при регіональних підрозділах Служби безпеки України Сумщини та Чернігівщини 13-15 вересня проводитимуть планові міжрегіональні контрдиверсійні навчання.

Про це повідомляє пресслужба СБУ у Чернігівській області.

         Тренування відбуватимуться на території Чернігівського району та прикордонних територій Сумської області в умовах максимально наближених до реальних, із залученням спеціальної техніки та озброєння.

         У навчаннях братимуть участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції, Держприкордонслужби, ДСНС, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

         Основна мета – відпрацювання алгоритму взаємодії суб’єктів антитерористичної діяльності для ефективного реагування на загрози терористичного й диверсійного характеру.

         Під час навчань передбачається тимчасове обмеження пересування людей та руху транспортних засобів; здійснюватиметься перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

         Мешканців і гостей регіону просять мати при собі документи, що посвідчують особу. А також закликають бути пильними.

                  У разі виявлення підозрілих предметів, отримання інформації щодо осіб, які проявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, транспортних комунікацій, місць масового скупчення людей, просимо повідомляти на гарячу лінію Управління за телефоном (0462) 676-208 та за номером 102.