Новини

На Чернігівщині попрощалися з двома воїнами, які віддали життя за Україну

На Чернігівщині 15 вересня провели в останню путь двох воїнів-Героїв. Олександр Дядечко та Андрій Заглада загинули  під час виконання бойового завдання на фронті.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

У Чернігові сьогодні попрощалися з солдатом Олександром Дядечкою. Він народився 22 серпня 1985 року у Чернігові. Навчався в місцевій ЗОШ №3. Після 8 класу вступив до Чернігівського вищого професійного училища №15 за напрямом “монтажник радіоелектронної апаратури та приладів”. Строкову військову службу проходив у МВС, потім певний час працював у поліції. В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗС України та у складі мотопіхотної бригади давав відсіч ворогу. Загинув 4 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали Героя у Чернігові.

У Сновську попрощалися з солдатом Андрієм Загладою. Він народився 4 липня 1988 року у Сновську. Закінчив 8 класів у місцевій загальноосвітній школі №3, потім навчався у ЗОШ №1. Пізніше опанував спеціальність «столяр-верстатник» у Сновському вищому професійному училищі лісового господарства. У 2014 році закінчив Чернігівський національний політехнічний університет. Торік долучився до оборони Батьківщини від російських загарбників. Загинув 14 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Поховали Героя у Сновську.