Новини

На Чернігівщині попрощалися з двома Героями – Германом Модебадзе та Віталієм Токарєвим

Чернігівщина втратила ще двох мужніх воїнів-Героїв. 12 версеня у Чернігові та Ніжині провели в останню путь бійців Германа Модебадзе та Віталія Токарєва, які загинули на війні.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Герман Модебадзе народився 18 червня 1991 року в місті Чернігів. Тут навчався у гімназії №31. Далі працював будівельником. В умовах повномасштабної війни уклав контракт та боронив Батьківщину від загарбників у складі ДШВ. Загинув 2 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися та поховали у Чернігові на кладовищі Яцево.

Віталій Токарєв народився 22 квітня 1994 року в місті Ніжин. Тут навчався у ЗОШ №14 та ЗОШ №6. Закінчив Школу мистецтв при Ніжинському училищі культури і мистецтв ім. М. Заньковецької. Після цього вступив до ПТУ №2 за спеціальністю”оператор комп’ютерного набору”. Після закінчення Конотопського інституту Сумського державного університету опанував спеціальність “оператор комп’ютерного набору, технік-програміст”. Працював у Ніжині на посаді технічного спеціаліста. Торік вирішив долучитися до лав ЗС України. Загинув 6 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Попрощалися та поховали у Ніжині.