Новини

На Чернігівщині перекрили канал постачання та збуту білоруських цигарок

Черговий канал постачання та збуту сигарет білоруського виробництва перекрили працівники податкової міліції під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури.

Про це повідомили «Новий Чернігів» у ГУ ДФС у Чернігівській області.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження (ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) встановлено, що на території Чернігівської області група осіб організувала діяльність з незаконного ввезення та реалізації тютюнових виробів іноземного виробництва.

Реалізовували ділки незаконно ввезену на територію України тютюнову продукцію через нелегальні точки роздрібної торгівлі на території населених пунктів області.

Під час обшуків з приміщень, які використовувались для зберігання та реалізації тютюнових виробів, було вилучено  6150 пачок сигарет  «NZ», «Credo», «Regina», «URTA», «Compliment» та інших, без марок акцизного податку встановленого зразка, вартістю понад 300 тис. грн.

          Наразі слідство триває, проводяться заходи, спрямовані на встановлення каналів постачання та повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності.