Новини

На Чернігівщині ліквідовують наслідки негоди: без електрики 47 населених пунктів області

Внаслідок погіршення погодних умов протягом 11-12 червня (дощ, гроза, пориви сильного вітру) сталося пошкодження повітряних ліній електропостачання.  Відключено 18 ЛЕП 10 кВ (з них 4 частково), 205 трансформаторних підстанцій.

Про це повідомляє АТ «Чернігівобленерго».

Дивіться також: Чернігів накрила потужна злива з грозою

Станом на 6 годину 12 червня без електропостачання залишаються 12203 абонентів у 47 населених пунктах. Зокрема, світла немає у населеному пункті Корюківського району, Ніжинський район – 19, Чернігівський район – 23, Прилуцький район – 4.

 До аварійно-відновлювальних робіт залучено 20 бригад АТ «Чернігівобленерго», залучено 45 працівників та 22 одиниці техніки.

На Чернігівщині минулої доби, внаслідок погіршення погодних умов у вигляді грози, зливи та шквалів, бійці ДСНС прибирали повалені дерева, які перешкоджали руху автотранспорту та пішоходів. Загалом за добу здійснено 13 таких виїздів. Зокрема, дані випадки були зафіксовані у Чернігівському, Ніжинському, Прилуцькому, Корюківському районах та в м. Чернігів.

Також підрозділи ДСНС допомагали громадянам відкачувати воду в обласному центрі, де було відпомповано близько 67 куб.м води.