Новини

Графік роботи міської ковзанки

У Чернігові міську льодову ковзанку, яка раніше працювала на Красній площі зараз встановлюють на території центрального парку культури та відпочинку. Таке рішення було прийнято у зв’язку з карантинними обмеженнями.

Повідомляє Прес-служба Чернігівської міської ради.

Наразі вже прокладені труби та встановлене спеціальне обладнання, за допомогою якого буде підтримуватися відповідна температура. Як розповів нам директор КП «Центральний парк культури та відпочинку»  Володимир Хольченков, в цьому році у зв’язку зі зміною місця розташування розміри ковзанки будуть більшими в порівнянні з минулим роком (тоді її зменшували). А саме, 40 на 20 метрів – і це дасть можливість більш комфортно почуватися відвідувачам атракціону. Також однією з переваг нового розміщення є те, що поверхня на якій розміщений льодовий каток є повністю рівною, немає потреби у підсипанні піску як на Червоній площі. Але не обійшлось і без проблем, з якими зіштовхнулися на новому місці: у зв’язку з тим, що територія колишнього танцювального майданчика не використовувалась довгий час, привабливість її – “не дуже”. Тож сил і засобів для перетворення її у привабливу треба буде докласти більше.

Режим роботи не зміниться в порівнянні з минулим роком, ковзанка буде працювати з 10 години ранку до 22 години вечора. Будуть і технічні перерви для догляду за кригою. Стосовно ціни, вона буде наступною – 80 грн для дорослих та 70 грн для дітей. Ковзани можна використовувати як свої так і орендовані, вони входять в суму оплати за сеанс.

Орієнтовна дата відкриття планується 19 грудня. Але все буде залежати від погодних умов та введення в експлуатацію обладнання для підтримки температури.