Новини

 Графік перевірки будинкових тепломереж з 20 червня по 1 липня

Уже два тижні перевіряється готовність внутрішньобудинкових систем опалення. Ці роботи – частина підготовки до опалювального сезону. Ведеться пошук і ліквідовуються пориви, які могли утворитися після розмерзання теплових мереж у будинках під час бомбардування Чернігова російськими військовими. Управління ЖКГ оприлюднило графік перевірки будинків з 20 червня по 1 липня. До переліку увійшло 242 будинки.

Читайте також: На вулиці Гетьмана Полуботка обмежать рух транспорту

Нагадаємо, кожен будинок перевіряється відповідно до розкладу, розробленого комунальниками. При його складанні представники теплогенеруючих компаній і ЖЕКи керуються черговістю будинків у системі централізованого опалення, кількістю пошкоджень під час обстрілів. Сусідство розташування ролі не грає. Навіть споруди розташовані поруч можуть ревізуватися у різні дні і навіть тижні.

Якщо ви знайшли свій будинок у переліку, то у вказаний день слідкуйте за будь-якими ознаки витоків води з тепломереж у своїх чи сусідніх квартирах.

При поривах слід одразу повідомляти ЖЕК, теплову організацію або колл-центр – щоб вони вимикали подачу води і починали ремонтувати теплову систему.