Новини

Директорку Чернігівського реабілітаційного центру Регіну Гусак нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня

Президент України з нагоди професійного свята відзначив працівників освіти Чернігова та області. Відповідний указ підписано 30 вересня №676/2022.

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено директора комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр № 2» Регіну Гусак. У час активних бойових дій в Чернігові пані Регіна разом з колегами організували польову кухню, де готували страви для військових, тероборони та цивільного населення, розвозили їжу по мікрорайонах Чернігова.

Почесне звання “Заслужений працівник освіти України” з нагоди свята присвоєно начальникові відділу науково-дослідної частини Національного університету «Чернігівська політехніка» Олені Сизоненко та завідувачеві кафедри Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Тамарі Турчин.