Новини

Двоє вчителів з Чернігівської області увійшли до ТОП-50

Двоє вчителів з Чернігівської області Людмила Безсмертна та Алла Єрмоленко увійшли в ТОП-50 найкращих освітян країни.

Людмила отримала звання «Відмінник освіти України». За її плечима участь у програмі «Українські лідери європейської освіти» та друк статті «Interactive methods» у газеті English. Серед її учнів є з десяток фіналістів міжнародного конкурсу FLEX, котрі навчалися в школах США, дехто з них вже навчається там в університетах. Також Людмила представляла Чернігівську область на семінарі Британської Ради для вчителів англійської мови.

Алла працює над питанням «Формування інформаційної компетентності на уроках історії в процесі використання візуальних джерел інформації в поєднанні з ІКТ». Має власні авторські доробки на цю тему. Її учні є переможцями всеукраїнських конкурсів-захистів наукових робіт від МАН. Має нагороди від Верховної Ради України та Міністерства освіти і науки України.

Вчителі, які стали номінантами на національну освітянську премію — Global Teacher Prize Ukraine мають можливість отримати приз у чверть мільйону гривень.

Переможця оголосять у Міжнародний день вчителя, 3 жовтня 2020 року, винагородять призом у 250 000 гривень та ще безліччю корисних та приємних подарунків від партнерів.