Новини

Друга черга перекриття перехрестя Лук’яненка та Грушевського: як курсуватиме громадський транспорт

З 19 жовтня відбудеться друга черга перекриття перехрестя проспектів Левка Лук’яненка та Михайла Грушевського.

Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку повідомило, як курсуватимуть автобуси та тролейбуси.

Тролейбуси

Призупиняється рух тролейбусів за маршрутами №10 та 11.

Вносяться зміни до тролейбусних маршрутів № 7А, 8Т та 9.

№7А «Залізничний вокзал – Міська лікарня №2». При русі від кінцевої зупинки «Залізничний вокзал»: від зупинки «Ляльковий театр» рух тролейбусів буде скеровано вулицями Оборонців Чернігова, Шевченка, просп. Левка Лук’яненка, вул. Соборності, В. Коваленка, 1-ї Танкової бригади, просп. Михайла Грушевського до кінцевої зупинки «Міська лікарня №2».

Від кінцевої зупинки «Міська лікарня №2», в напрямку залізничного вокзалу, тролейбуси курсуватимуть за звичним маршрутом.

№8т – 8А «Міська лікарня № 2 – КСК» тимчасово змінить кінцеву зупинку. З вулиці Шевченка тролейбуси прямуватимуть до кінцевої зупинки «Лижна база».

№9 «Міська лікарня № 2 – Автозавод» тимчасово змінить кінцеву зупинку. Замість зупинки «Міська лікарня №2» з вул. Шевченка тролейбуси прямуватимуть до зупинки «Діагностичний центр».

Додається альтернативний тролейбусний маршрут 11А «Вул. Незалежності – Діагностичний центр».

В напрямку кінцевої зупинки «Діагностичний центр»: від перехрестя проспект Левка Лукʼяненка та Михайла Грушевського рух автобусів буде скеровано проспектом Михайла Грушевського, вул. Прилуцька, Гельсинської спілки, з подальшим виїздом на просп. Левка Лукʼяненка та далі до зупинки «Діагностичний центр»

Від «Діагностичного центру» в напрямку мікрорайону «Масани»: автобуси їхатимуть за маршрутом вул. Шевченка, просп. Левка Лукʼяненка, вул. Соборності, В. Коваленка, 1-ї Танкової бригади, просп. Михайла Грушевського, Левка Лукʼяненка та далі в напрямку кінцевої зупинки «вул.Незалежності».

Автобуси

№21 «Олександрівка – Автозавод». Під час руху в напрямку мікрорайону «Олександрівка» від зупинки «вул. Всіхсвятська»: рух автобусів буде скеровано вулицями Соборності, Космонавтів, 1-ї Танкової бригади, просп. Михайла Грушевського та далі за маршрутом до зупинки «Олександрівка».

Від кінцевої зупинки «Олександрівка» в напрямку автозаводу автобуси обїзжджатимуть перекриту ділянку в аналогічний спосіб – проспектом Михайла Грушевського, вул. 1-ї Танкової бригади, Космонавтів, Соборності, просп. Левка Лук’яненка і далі – за своїм маршрутом у напрямку Автозаводу.

№24 «Залізничний вокзал – вул. Захисників України». Під час руху від «Залізничного вокзалу» в напрямку вул. Захисників України: від зупинки «Школа №5» рух автобусів буде скеровано вулицями Прилуцька, Гельсинської спілки, просп. Левка Лук’яненка і далі – за своїм маршрутом.

Від кінцевої зупинки «вул. Захисників України» в напрямку «Залізничного вокзалу»: від зупинки «вул. Всіхсвятська» рух автобусів буде скеровано вулицями Соборності, Космонавтів, 1-ї Танкової бригади, просп. Михайла Грушевського і далі – за своїм маршрутом до кінцевої зупинки «Залізничний вокзал».

№24 А. Під час руху від «Залізничного вокзалу» в напрямку вул. Захисників України: від зупинки «Школа №5» рух автобусів буде скеровано вулицями Прилуцька, Гельсинської спілки, просп. Левка Лук’яненка, вул. Соборності, Космонавтів, 1-ї Танкової бригади, В. Коваленка і далі – за своїм маршрутом.

Від кінцевої зупинки «вул. Захисників України» в напрямку «Залізничного вокзалу» автобуси курсуватимуть за звичним маршрутом.

№27. Скорочується до зупинки «Пологовий будинок». Автобуси не їхатимуть до зупинки «Міська лікарня №2»

№31. Під час руху від кінцевої зупинки «Подусівка» в напрямку зупинки «Завод “ЧеЗаРа”»: від зупинки «ТРЦ Голівуд» рух автобусів буде скеровано проспектом Михайла Грушевського, вул. Прилуцька, Гельсинської спілки, просп. Левка Лук’яненка і далі – за своїм маршрутом до кінцевої зупинки «Завод “ЧеЗаРа”».

Від зупинки «Завод “ЧеЗаРа”» в напрямку зупинки «Подусівка»: від зупинки «вул. Всіхсвятська» буде скеровано вулицями Соборності, Космонавтів, 1-ої Танкової бригади, просп. Михайла Грушевського, Левка Лукʼяненка, вул. Київська і далі – за своїм маршрутом.

№33 «Мікрорайон «Зарічне» – мікрорайон «Новоселівка». В напрямку кінцевої зупинки «мікрорайон Новоселівка» від зупинки «Школа №5»: рух автобусів буде скеровано вулицями Прилуцька, Гельсинської спілки, просп. Левка Лук’яненка і далі – за своїм маршрутом.

Від кінцевої зупинки «мікрорайон Новоселівка» в напрямку Зарічного: від зупинки «вул. Всіхсвятська» буде скеровано вулицями Соборності, Космонавтів, 1-ої Танкової бригади, просп. Михайла Грушевського і далі – за своїм маршрутом.

Звертаємо увагу пасажирів! Зупинки «вул. Соборності (проспектом Левка Лук’яненка в напрямку ТРЦ Голівуд)» та «Електрон» (в напрямку ТРЦ Голівуд) не обслуговуватимуться громадським транспортом. Прохання користуватися найближчими зупинками, що знаходяться на вул. Соборності, Космонавтів, 1-ї Танкової бригади та просп. Михайла Грушевського.