Новини

Додаткові обмежувальні заходи у Чернігові

Сьогодні, 25 березня,  на 6-й сесії  міської ради Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко повідомив про запровадження додаткових обмежувальних заходів у місті вже з цієї п’ятниці. Кількість госпіталізованих  з COVID-19 чернігівців вже перетнула ключову позначку у 230 осіб.

«У вівторок я оголосив, якщо буде більше 230 госпіталізованих хворих з підтвердженим діагнозом, ми будемо частково  вводити у місті обмежувальні заходи. Крайня цифра, де ми однозначно будемо вводити більш жорсткі обмежувальні заходи, це 270 госпіталізованих хворих з підтвердженим діагнозом. Темпи приросту , ви можете самі зробить розрахунки ,   по 30 хворих за день, ми всього маємо 430 ліжкомісць», – зазначив міський голова Владислав Атрошенко.

Також міський голова звернувся до власників бізнесу, який пов’язаний з великими скупченнями людей, найближчими днями звернути особливу увагу на дотримання протиепідемічних заходів.

«Звертаюся до всіх керівників, власників підприємств малого, середнього бізнесу, максимально задіяти охорону, дотримуватися маскового режиму і всіх карантинних заходів. Якщо декілька наступних днів покаже, що ми не справляємося і не достатньо відповідальні, тисячі людей через це змушені будуть втратити доходи, сидіти дома, а не ходити на роботу», – підкреслив Владислав Атрошенко.