Новини

Де вечеряв у Чернігові спікер Дмитро Разумков

У п’ятницю, 14 серпня, у Чернігові з візитом перебував голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Спікер відвідав два чернігівських підприємства – швейну фабрику “Елегант” та завод “ПЕТ Текнолоджіз”, а також дитячий садочок №3 на Масанах.

Після цього він дав прес-конференцію, де розповів про свої враження, а також виклики, які нині стоять перед підприємцями Чернігова та області.

-Це питання піднімалося і на ПЕТ Текнолоджіз, і на швейній фабриці, що сплата НДС, тобто ПДВ, серйозно звужує можливості підприємств, – каже Дмитро Разумков. –  Друге питання майже на всіх об’єктах, де ми були, пов’язане з поверненням системи технопарків, створенням зон пріоритетного розвитку. Це я чую вже в третьому, навіть четвертому регіоні. Не дивлячись на війну, це Донецька та Луганська області, Харківська, Сумська і Чернігів.

Дмитро Разумков повідомив, що у ВР готові законопроєкти по цих питаннях, прокоментував події в Білорусі і задовольнив допитливість медіаспільноти. Журналісти бачили, як Дмитру Разумкову вчора ввечері проводили екскурсію по Валу та поцікавилися,  де він зупинявся на ніч, вечеряв та снідав. Почесний гість відповів, що снідав у готелі Reikartz, а вечеряв у дядьки з тіткою, які мешкають у Чернігові.

Детальніше про візит – у вечірньому випуску новин «Факт».