Новини

Чоловік у балаклаві намагався пограбувати магазини в Чернігові

Чернігівська поліція затримала зловмисника, що намагався пограбувати два магазини. Про це повідомляє Чернігівський міський відділок поліції.

Поліцейські всього за кілька годин після отримання повідомлення про пограбування затримали підозрюваного.

13 січня до Чернігівського відділу поліції надійшли повідомлення від продавчинь двох магазинів в районі Круга про спроби пограбування невідомим молодиком. Чоловік у балаклаві заходив до крамниць та, словесно погрожуючи, намагався заволодіти грошима з каси.

Співробітники кримінальної поліції за гарячими слідами затримали зловмисника – ним виявився раніше судимий за подібні злочини чернігівець. Підозрюваний зізнався у злочинах та надав правдиві свідчення.

Правоохоронці допитали свідків кримінального правопорушення, провели впізнання та вилучили записи з камер відеоспостереження.

Поліцейські затримали лиходія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Максимальна санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.