Новини

Чернігівців просять зменшити споживання води у пікові години

Комунальники міста просять чернігівців зменшити розбір води в пікові години.

Особливо це стосується мешканців приватного сектору, які часто використовують водопровідну воду для поливу зелених насаджень.

Про це повідомляє КП «Чернігівводоканал» на сторінці у ФБ.

Читайте також: На перехресті Любецької та Ріпкинської у Чернігові не працюватиме світлофор

Через аномальне підвищення температури повітря, на території міста Чернігова спостерігається суттєве зростання споживання води в години максимального розбору.

Як зазначають у водоканалі, сьогодні видобуток води йде на максимумі можливостей і єдиний шанс забезпечити водопостачання на всій території міста – це зменшити споживання води в години максимального розбору з 19:00 до 22:00 та з 7:00 до 10:00.

Тож мешканців міста Чернігова просять не використовувати систему централізованого водопостачання для поливу в зазначений період.

Нагадуємо, що через агресію рф на території міста Чернігова знищена одна з головних водопровідних насосних станцій. Враховуючи суттєве зростання споживання води, в Чернігові фіксується падіння тиску в мережі, що призводить до відключення води в районах міста, які обслуговувала знищена водопровідна насосна станція. Особливо це відчувається в районі Масанів та Подусівки.