Новини

Чернігівця втретє зловили п’яним за кермом

Вчора, близько дев’ятої години вечора, на вулиці Інструментальній патрульні помітили транспортний засіб ВАЗ, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Як повідомили в патрульній поліції, інспектори відразу зупинили авто. Під час спілкування з водієм, вони помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння.

За присутності двох свідків 23-річний водій відмовився проходити медичний огляд на стан наркотичного сп’яніння. А вже під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили у чоловіка паперовий згорток з білою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Вже двічі його зупиняли патрульні у такому стані. Після останнього, він не мав сідати за кермо 3 роки, однак заборону проігнорував. Чоловік втретє протягом року дозволив собі їздити в наркотичному стані вулицями міста, наражаючи усіх учасників дорожнього руху на небезпеку.

Патрульні склали на нього протокол за ч.3 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тепер йому загрожує штраф 40 800 грн та позбавлення права керування на 10 років. На місце також прибула слідчо-оперативна група.