Новини

Чернігівські школярі отримають грошову винагороду від міста за успіхи у навчанні

Чернігівським учням з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, один з батьків яких загинув у районі проведення АТО/ООС нададуть допомогу за успіхи у навчанні за результатами ІІ семестру 2021-2022 навчального року. Відповідні рішення, з метою підтримки обдарованих дітей, прийняті на засіданні виконкому 7 липня.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Так, 10 учням з бюджету міста буде виплачена допомога у розмірі 1 000 грн, 74 учням — у розмірі 700 грн. Загальна сума допомоги за успіхи у навчанні становить 61 800 грн.

Читайте також: У міській лікарні №3 Чернігова розпочався ремонт

Окрім цього, грошову допомогу отримає 21 випускник закладів загальної середньої освіти Чернігова з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, один з батьків яких загинув у районі проведення АТО/ООС, по 1 750 грн. Загальна сума допомоги випускникам у 2022 році становить 36 750 грн.

Нагадаємо, виплата допомоги передбачена  програмою розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, соціальної підтримки сімей з дітьми у місті Чернігові на 2021-2023 роки.