Новини

Чернігівські поліцейські затримали наркодилера

Співробітники Чернігівського районного управління поліції викрили 33-річного раніше судимого містянина, який займався роздрібним наркодилерством. Зловмиснику оголошено про підозру.

Про це повідомляє поліція області.

Читайте також: Окупанти вдарили по селу в Семенівській громаді: постраждала родина з 4-річною дитиною (Фото)

Оперативники Чернігівського райуправління поліції отримали інформацію про те, що 33-річний раніше судимий чернігівець торгує психотропами.

Після чергового документування факту збуту психотропів за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» поліцейські затримали наркодилера.

Також правоохоронці провели санкціонований обшук в оселі зловмисника. В ході слідчої дії поліцейські виявили та вилучили психотропні засоби (PVP-солі) та інші речові докази злочинної діяльності наркоторгівця. Вилучене направлено на проведення експертного дослідження.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури повідомив йому про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вона визначає відповідальність, зокрема, за збут психотропних речовин, вчинений повторно. Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років.

Триває досудове розслідування.