Новини

Чернігівські поліцейські розшукали та повернули додому двох зниклих дітей

За минулу добу з інтервалом в годину до поліції надійшли повідомлення про зникнення безвісти двох неповнолітніх дівчат різного віку. Поліцейські упродовж кількох годин розшукали та повернули дітей батькам. 

Про це повідомили у поліції Чернігівського району.

Читайте також: Обікрав будинок та поцупив мопед і мотоцикл: у Прилуках поліція впіймала крадія

Перше повідомлення надійшло о 22:20. По допомогу до поліцейських звернулася мати 12-річної дівчини, яка в обідній час пішла з дому на пляж і досі не повернулася. На телефонні дзвінки матері дитина не відповідала.

На пошуки дівчини виїхали екіпажі батальйону поліції особливого призначення, патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та ювенальний поліцейський Чернігівського районного управління поліції. Оперативно правоохоронці встановили місцезнаходження неповнолітньої – увесь цей час дівчина була у своєї подружки, а її телефон розрядився.

Інше повідомлення про зникнення дитини надійшло вже близько опівночі. Зверталася по допомогу мати 16-річної дівчини. Жінка повідомила правоохоронцям, що кілька годин тому донька поїхала на таксі зі знайомим водієм до іншого приватного будинку у приміське селище, де мала доглянути за господарством. Дівчина вже повинна була повернутися додому, однак зникла.

За отриманими даними патрульні поліцейські оперативно знайшли та зупинили автівку, якою неповнолітня вже поверталася додому.

Дітей передали матерям, з якими поліцейські сектору ювенальної превенції провели профілактичні бесіди. Жінки щиро подякували правоохоронцям за допомогу.

Поліція Чернігівщини закликає батьків та осіб, що їх замінюють пильнувати дітей та не залишати їх без нагляду.