Новини

Чернігівщина попрощалася з двома захисниками, які полегли в боях на фронті

Чернігівщина провела в останню путь двох воїнів-Героїв. Олег Лисенко та Станіслав Апанасенко загинули в бою на північно-східному напрямку країни.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Сержант Олег Лисенко народився 14 березня 1973 року в селі Піски на Чернігівщині. Закінчив місцеву восьмирічну школу, далі навчався в місцевій школі села Анисів. Проходив строкову військову службу в Німеччині. Після військової служби працював водієм, з часом став водієм швидкої допомоги. В умовах повномасштабної війни став на захист України. Загинув 25 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися у Чернігові, поховали на кладовищі “Забарівка”.

Солдат Станіслав Апанасенко народився 21 вересня 1981 року с. Пльохів на Чернігівщині. Закінчив 11 класів місцевої ЗОШ, далі проходив строкову військову службу. Працював паркувальником у Чернігові, а також у ТОВ “Астра”. З часом з родиною переїхав до села Довгуни Чернігівського району. Торік долучився до лав ЗС України, боронив Батьківщину у складі аеромобільного відділення. Загинув 26.08.2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися та поховали у селі Довгуни.