Новини

Чернігів співпрацюватиме з польським містом Жешув

Чернігів підпише договір про співпрацю з польським містом Жешув (Ряшів). Очільника нашого міста на це уповноважив депутатський корпус під час засідання сесії.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Президент польського міста Конрад Фійолек поспілкувався в онлайн-режимі з колегами із Чернігова. Він також спостерігав за голосуванням цього питання в сесійній залі. Його підтримали 29 обранців, одноголосно.

Читайте також: Чернігів розірвав дружні стосунки з білоруським Гомелем

— Велика честь заключити договір з цим містом. У нас відбулася попередня зустріч із президентом міста, ми обмінялися думками, ми поділилися загальною інформацією про наші міста. Пан президент був дуже зацікавлений дізнатися як ми пережили 1,5 місяці російської агресій.

Давайте від імені депутатського корпусу подякуємо пану президенту за той час, який пан президент приділив під час зустрічі, — прокоментував Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, 31 травня відбулося позачергове засідання чернігівської міської ради. Розпочалося воно із хвилини мовчання. Депутати вшанували пам‘ять тих, хто загинув, захищаючи цілісність та незалежність України.