Бізнес-фестНове на ТБ

Бізнес-фест 2021 – Чернігівський міський центр зайнятості

Featured Video Play Icon

Промисловці, аграрії, ресторатори, рієлтори, дизайнери і  хенд – мейдери. Близько  трьохсот представників бізнесу об’єднав Бізнес – фест до Дня підприємця в Чернігові. Серед партнерів заходу – і  Чернігівський міський центр зайнятості.  Вже вп’яте  фахівці   служби  зайнятості беруть участь у традиційному заході і представляють тут свої послуги. Зокрема, роботодавцям цікаво було дізнатися, наприклад, що таке  рекрутинг.

  Нині ринок праці пожвавився і знову стали актуальними послуги з працевлаштування, організації робіт тимчасового характеру, навчання безробітних. В цьому році за сприяння Чернігівського міського центру зайнятості працевлаштовано понад 1800 осіб. А  понад 200 безробітних пройшли навчання і підвищення кваліфікації.

Серед тих, хто безпосередньо зацікавлений у роботі Державної служби зайнятості,  й навчальні заклади  Чернігівщини.  Студенти цікавилися майбутнім працевлаштуванням, а викладачі – актуальними вакансіями.

Спеціалісти Чернігівського міського центру  націлені як на шукачів  роботи, так і на роботодавців.  Тому на заході презентували населенню міста підприємства і вакансії, а для роботодавців осучаснені послуги з добору персоналу. Бізнес – фест надав широкі можливості познайомитися ближче  і з підприємцями регіону. Тож  запрошували  їх до  майбутньої співпраці.