Новини

На Чернігівщині зіткнулися два легковики: водій та двоє пасажирів – у лікарні

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом ДТП у Малодівицькій громаді за участю двох легковиків, внаслідок якої травмувалися троє людей.

Як повідомили у поліції області, інформація про дорожньо-транспортну пригоду надійшла до поліції 21 жовтня близько 10-ї години ранку.

На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції.

Читайте також: Перебігав дорогу поза переходом: смертельна ДТП у Чернігівському районі

Попередньо поліцейські встановили, що 69-річний водій легковика ВАЗ, рухаючись трасою від Ніжина у бік міста Прилуки, вийшов на обгін попутної автівки ЗАЗ. Водночас «Таврія» під керуванням 23-річного мешканця Малодівицької громади розпочала маневр повороту ліворуч.

Відбулося зіткнення, внаслідок якого одна із автівок перекинулась. Її водій та двоє пасажирів зазнали травм різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

Транспортні засоби поліцейські вилучили.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прилуцької окружної прокуратури встановлюють повну картину дорожньо-транспортної пригоди у рамках провадження, відкритого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

За таке правопорушення закон передбачає штраф, виправні роботи, до пів року арешту або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Досудове розслідування триває.