Новини

Із прикордоння Чернігівщини евакуювали матір із трьома дітьми

Семенівські поліцейські продовжують здійснювати евакуацію цивільного населення, яке щодня потерпає від ворожих обстрілів.

 Вчора поліція швидко та безпечно вивезла з прикордонного села Костобобрів Новгород-Сіверського району жінку з трьома її неповнолітніми дітьми.

Читайте також: Пошкоджені будинки та господарчі споруди: росіяни атакували дронами прикордонне село на Чернігівщині (Фото)

Про це повідомляє поліція області.

З проханням про допомогу до поліції звернулася 34-річна мешканка прикордонного села – жінка висловила занепокоєння за безпеку трьох своїх дітей віком 6, 11 та 14 років, адже через обстріли залишатися в селі ставало дедалі небезпечнішим.

Семенівські поліцейські оперативно відреагували на звернення та організували перевезення жінки з дітьми в більш безпечне місце. Тимчасове житло вимушеним переселенцям надала місцева влада.

Поліція закликає всіх жителів прикордонних територій бути обережними і не зволікати з евакуацією, якщо виникає така необхідність. Поліцейські продовжують виконувати свої обов’язки, дбаючи про безпеку мешканців прикордоння.