Новини

На Чернігівщині попрощалися з трьома Захисниками, які загинули в бою з окупантами

Чернігівщина втратила ще трьох Захисників. 10 вересня провели в останню путь молодшого сержанта Дениса Кравченка, солдата Сергія Гужву та сержанта Дениса Роя, які загинули на війні.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

У Чернігові попрощалися з молодшим сержантом Денисом Кравченком.

Він народився 27 липня 1994 року у Чернігові. Навчався в місцевій ЗОШ Nº35. Після закінченя школи навчався у Чернігівському будівельному ліцеї, де опанував професію монтажника гіпсокартонних конструкцій. Також навчався в Остерському коледжі Будівництва та дизайну за спеціальністю “Технік- будівельник”. Проходив строкову військову службу, потім працював в приватних будівельних підприємствах, водієм-експедитором, а також за кордоном водієм далекобійником. З початком повномасштабного ворожого вторгнення долучився до лав ЗС України, боронив Бахмут. Цього року уклав контракт та продовжив боронити Батьківщину. Загинув 03.09.2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Поховали Героя на кладовищі Забарівка.

В Ічні сьогодні поховали солдата Сергія Гужву. Він народився 30 вересня 1969 року в Ічні. Закінчив 10 класів школи, працював водієм. Проходив військову службу, після чого повернувся до цивільного життя. В умовах повномасштабного російського вторгнення боронив Україну від загарбників. Загинув 05.09.2024 року на Донеччині під час виконання бойового завдання.

У селі Галиця Ніжинського району провели в останню путь сержанта Дениса Роя. Денис народився 12 червня 1998 року. В умовах повномасштабної боронив Україну від російської навали. Загинув 4 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Сумському напрямку. Поховали Героя у рідному селі Галиця.