Новини

Пішли до небесного війська: на Чернігівщині попрощалися з трьома воїнами

Чернігівщина 9 вересня провела в останню путь трьох воїнів-Героїв. Андрій Зюзін, Олександр Польський та Павло Іщук полегли в боях за Україну.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

У Катерининській ценркі Чернігова попрощалися з солдатвми Андрієм Зюзіним та Олександром Польським.

Андрій Зюзін народився 4 листопада 1983 року в с.Олишівка Чернігівського району. Вчився в місцевій школі. після її закінчення – у Мринському ПТУ №33 за фахом “тракторист – машиніст та слюсар – ремонтник”. Далі проходив службу в армії, отримав звання молодшого сержанта. Після повернення до цивільного життя працював оператором ГРС магістральних газопроводів. Останні роки працював водієм. У 2022 році став на захист Батьківщини у складі окремої механізованої бригади. Брав участь у боях на Харківщині та Донеччині. Загинув 01.09.2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали Героя у Чернігові.

Олександр Польський  народився 4 жовтня 1977 року в м. Чернігів. Закінчив Чернігівське ПТУ №15 за напрямом “радіомеханік”. Торік став до лав оборонців України та вирушив на оборону Донеччини, де загинув 22.02.2024 року під час виконання чергового бойового завдання. Вважався зниклим безвісти, встановити особу воїна вдалося за ДНК-експертизою Попрощалися з воїном у Чернігові, поховали на кладовищі с. Півнівщина Чернігівського району.

У селі Красилівка сьогодні попрощалися з солдатом Павлом Іщуком.

 Павло Іщук народився 27 квітня 1974 року. Після початку повномасштабної війни не зміг лишитися осторонь тож став на захист України від загарбників. Останнім часом виконував завдання на північному напрямку, де загинув 4 вересня 2024 року. Поховали воїна в селі Красилівка на Чернігівщині.