Новини

12 нетверезих водіїв виявили патрульні області протягом вихідних

Протягом вихідних патрульні поліцейські виявили та задокументували 12 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

По кожному з випадків складені адміністративні матеріали, які будуть направлені до суду.

Нагадаємо, також вночі з 16 на 17 серпня, поліцейські під час дії комендантської години зупинили автомобіль Hyundai Santa FE, яким керував чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння.

49-річний кермувальник погодився пройти огляд. Результат — 1,71 проміле.

Також під час перевірки документів зʼясувалося, що водій не має права керування транспортними засобами та не має при собі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Почувши, що патрульні складатимуть адмінматеріали стосовно нього, водій став пропонувати охоронцям порядку вирішити питання без протоколу за певну грошову винагороду.

Патрульні одразу попередили громадянина, що пропозиція неправомірної вигоди — злочин. За це його можуть притягнути до кримінальної відповідальності. Також нагадали, що вся їхня розмова фіксується на бодікамеру і відео буде цьому доказом.

Чоловік продовжував наполягати на своєму. Після неодноразових попереджень припинити протиправні дії поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

За інформацією Патрульної поліції Чернігівської області.