Новини

7 червня – день в Україні та світі

Сьогодні, 7 червня, Всесвітній день турботи. Віряни вшановують пам’ять святого священномученика Теодота, єпископа Анкирського. 

Про все докладно розповідаємо у матеріалі.

7 червня в Україні і світі відзначають Всесвітній день турботи. Ця глобальна ініціатива спрямована на популяризацію доброти, співчуття та співчуття до інших. Всесвітній день турботи закликає людей проявляти прості вчинки доброти щодо оточення.

Читайте також: Рада ухвалила закон про дошкільну освіту: що зміниться для садочків?

Незалежно від того, чи це допомога літньому сусідові з продуктами чи волонтерство в місцевій благодійній організації, цей день нагадує нам усім про важливість виявляти любов і підтримку тим, хто її потребує.

Метою Всесвітнього дня турботи є не лише поширення доброти в наших громадах, а й надихнути людей зробити турботу частиною свого повсякденного життя.

Також 7 червня Міжнародний день фахівців у сфері постачання. Це день, коли визнається та відзначається наполегливість та відданість професіоналів у сфері постачання по всьому світу. Ланцюги постачання відіграють критичну роль у багатьох галузях, включаючи роздрібну торгівлю, виробництво, охорону здоров’я, логістику та електронну комерцію. Вони забезпечують, щоб продукти безпечно та ефективно доставлялися з різних куточків світу до наших дверей.

А ще 7 червня Міжнародний день обізнаності про синдром Туретта. Цей день призначений для того, щоб привернути увагу до синдрому Туретта, неврологічного розладу, який характеризується мимовільними рухами та вокалізацією, відомими як тики. Ці тики іноді можуть бути руйнівними або викликати страждання у людини.

7 червня Всесвітній день безпеки харчових продуктів. Цей день має на меті привернути увагу до допомоги у запобіганні, виявленню та управлінню харчовими ризиками, а також до сприяння продовольчій безпеці, здоров’ю людей, економічному благополуччю, сільському господарству, доступу до ринків, туризму та сталому розвитку.

Також 7 червня День краудфандінга. Цей день приурочений до колективного фінансування проєктів, відомого як краудфандінг. Це спосіб залучення коштів, коли багато людей добровільно вкладають свої гроші через Інтернет, щоб підтримати якийсь проєкт або організацію. Мета збору коштів може бути різною: від реалізації продукту (наприклад, створення книги, диска, фільму) до благодійних акцій.

А ще 7 червня Європейський день зубних техніків. Це свято було започатковане з ініціативи Європейської федерації стоматологів-ортопедів (FEPPD), яка була заснована 1953 року. Метою цього дня є підвищення престижу професії зубного техніка, популяризація сучасних стоматологічних технологій та послуг, а також роз’яснення ролі зубних техніків у стоматологічній галузі.