Новини

Ветерани Чернігівщини здобули 5 нагород на «Іграх Нескорених»

Ветерани і добровольці Чернігівщини, які зазнали травм на війні, здобули 5 нагород на «Іграх Нескорених».

У змаганнях, що проходили у Черкасах, взяли участь понад 130 спортсменів з різних областей України. Про це повідомили у Департаменті сім’ї, молоді та спорту ОДА.

Чернігівщину представляла збірна ветеранів у складі: Гавриленко Олександр, Шатіло Владислав, Ткаченко Олександр, Печерний Олександр, Мозговий Володимир та Довбиш Сергій. На змаганнях наші ветерани здобули 2 золоті, 2 срібні та 1 бронзову медалі.

Золото ігор здобули: Владислав Шатіло у веслуванні та Олександр Ткаченко у стрибках в довжину. Срібні медалі у пауерліфтингу здобули Олександр Гавриленко та Владислав Шатіло. Бронзову нагороду виборов Олександр Печерний.

Читайте також: Дмитро Митрофанов зустрінеться в ринзі з Чемпіоном Нігерії

«Ігри Нескорених» – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі серед ветеранів і добровольців, які зазнали травм на війні, започатковані в 2014 році принцем Гаррі.

Українські воїни-спортсмени долучились до змагань у 2017 році в Торонто. Їх участь – це приклад, який надихає тих, хто не спробував себе в спорті й не відчув смаку перемог, а також стимул воїнам повернутися до активного суспільного життя.