Новини

2023 – рік Чорного Водяного Кролика: чого очікувати від символу року?

До Нового року залишаються лічені дні, тож настав час познайомитися з новим володарем прийдешнього року. Навіть попри війну, кожен з нас хоче в душі свята, втім тепер у нас всіх лише одна мрія, і загадувати в новорічну ніч ми будемо одне бажання на всіх – Перемогу для нашої незламної країни.

За східним календарем, символом 2023 буде Чорний Водяний Кролик. Таке співвідношення кольору, тварини і стихії трапляється раз на 60 років. Тобто в минулому Чорний Водяний Кролик приходив до людей ще 1963 року.

Читайте також: У паліндромну дату у Чернігові взяли шлюб 10 пар молодят

Новий рік 2023 розпочнеться 22 січня 2023 року і триватиме до 9 лютого 2024 року.  У деяких джерелах також можна знайти інформацію про те, що це буде рік Кота або Зайця. Чому з’явилися такі розбіжності?

Така дуальність пов’язана з тим, що у Китаї та Південно-Східній Азії астрологами ведуться різні календарі. В Китаї прийдешній 2023 рік буде роком Кролика, а ось у В’єтнамі — Кота.

Для українців немає особливої різниці, кого саме з тотемів вшановувати – Кролика чи Кота. Адже їхні характеристики в обох календарях дуже схожі.

Також за східним календарем керівною планетою Нового 2023 року буде Венера, тому можливі й інші варіації кольору, окрім чорного — темно-синій, синій, блакитний.

Чорний Водяний Кролик 2023: чого очікувати від символу року

Тобто якщо Новий 2023 рік проходитиме під символом Чорного Водяного Кролика, отже, його особливість — у творчій натурі. А ось якби це був рік Зеленого Металевого Кролика, тоді в його особливостями були флегматичність і обережність.

Кролик і Кіт – тварини сімейні, тому саме в наступаючому році любовна сфера кожної людини буде щасливою, а будинок – повна чаша. Люди, які шукають серйозних відносин, обов’язково отримають їх, а сімейні пари реалізують всі свої заповітні бажання.

Вдалим буде і квартирне питання, і подорожі, і відрядження – астрологи обіцяють, що протягом усього 2023-го року людям, які бажають обзавестися власною нерухомістю, зробити ремонт або відвідати різні країни, посміхнеться удача.

Стихія наступаючого року – Вода, тому ви повинні вирішувати будь-які конфлікти м’яко, обходячи гострі кути. Злякати птицю щастя можна тільки великими сварками, розбіжностями і ворожнечею, так що, експерти з езотерики рекомендують утриматися від будь-яких подібних енергій у взаєминах.

Звичайно, багато в чому те, чи буде рік успішним, чи ні, залежить від самих людей. Але також потрібно звернути увагу, наскільки комфортною буде “вода” навколо вас. Тому астрологи радять у Новому 2023 році:

  • не кидатися у вир кохання з головою;
  • не входити в каламутну воду, тобто погоджуватися на сумнівні пропозиції;
  • не плисти бездумно за течією;
  • не перешкоджати надто активно тим подіям, у вирі яких опинилися.

Варто зазначити, що Новий рік 2023, символом якого буде Чорний Водяний Кролик, відрізнятиметься мінливістю та неоднозначністю. Але якщо ви навчитеся правильно використовувати всі особливості стихії та будете розуміти бажання володаря року, то зможете досягнути значного успіху в своїх починаннях.

Астрологи стверджують, що найбільш вдалим періодом в році Чорного Водяного Кролика буде зима. Успіх у справах супроводжуватиме як на початку Нового 2023 року (січень-лютий), так наприкінці (грудень 2023-го і навіть січень 2024 року).

Щоб залучити талан, потрібно знати, що саме любить символ Нового року за східним календарем, а також які його щасливі місяці, дати й кольори.

Так, на думку астрологів, улюбленим кольором водяного кролика є ліловий, а тому він стане головним кольором майбутнього 2023 року. А притягуватимуть талан всі числа, які в своєму складі мають цифри 3, 4, 6. Щоб справи йшли вгору, починати їх краще в такі місяці: 1, 4, 8 і 11 місячні місяці (за китайським календарем).

Вважається, що по зодіакальному колу це четвертий за рахунком покровитель і, більш того, найщасливіший.

Новий рік 2023 – що готувати на свято

Привітний Кролик, який цінує затишок, буде радий, якщо ви зустрінете Новий рік в колі рідних і близьких вам людей. Акцент в стравах варто зробити на овочі і легкі закуски, а від запеченого кролячого м’яса краще відмовитися – не варто ласувати своїм же покровителем. Щоб задобрити Кота, можно приготувати страви з риби, птиці або м’яса – пухнастий звір буде тільки радий.