Новини

В Україні з 3 лютого стартує реєстрація на ЗНО

В Україні з 3 лютого, стартує реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. Про це повідомляє  Український центр оцінювання якості освіти.

Зазначається, що реєстрація для участі в ЗНО 2020 року триватиме з 03 лютого до 24 березня. Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у відповідній формі керівники закладів освіти можуть надсилати до 17 березня 2020 року.

“Щоб успішно зареєструватися для участі в тестуванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру”, – уточнили у центрі.

Фахівці наголошують, що реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу “Зареєструватися”, а одним з перших кроків є обрання категорії особи.

Крім того, процедура реєстрації залежить від того, чи бажає проходити державну підсумкову атестацію у формі ЗНО і немає. Для других передбачена спеціальна реєстрація. Обробка реєстраційних документів регіональними центрами відбувається не більше 10 робочих днів.

Нагадаємо, 24 січня закінчилась реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Пройти пробне тестування виявили бажання понад 65 тисяч осіб.